Infrarød varme fra MMoutdoor

Hvad er og gør infrarød varme?

Infrarød varme er en form for varme, der opstår når elektromagnetiske bølger med en bølgelængde mellem 0,75 og 1000 micron (μm) stråler ud fra en kilde og rammer et objekt. Infrarød varme er også kendt som "solfangervarme" eller "strålevarme", fordi den opstår når elektromagnetiske bølger stråler ud fra en kilde.

Infrarød varme er meget effektiv til at opvarme mennesker og genstande direkte, men har ingen effekt på lufttemperaturen. Det betyder, at infrarød varme ikke vil opvarme en rumluft, men i stedet opvarme genstande og mennesker, der er i nærheden af varmekilden. Infrarød varme er også meget effektiv til at tørre ting, såsom tøj eller hår, fordi den direkte opvarmer våde områder uden at opvarme luften omkring dem.

Infrarød varme er ofte anvendt i industrielle processer, såsom tørring af maling eller lak, samt i husholdningsapparater, såsom infrarød saunaer og infrarøde ovne. Infrarød varme er også blevet anvendt til at opvarme bygninger og andre strukturer ved hjælp af infrarøde varmepaneler.

Infrarød varme er generelt sikker at bruge, men det er vigtigt at sørge for, at den infrarøde kilde er placeret på en sikker afstand fra mennesker og genstande, så de ikke bliver for varme. Det er også vigtigt at huske på, at infrarød varme kan være skadelig for øjnene, så det er en god idé at beskytte øjnene med solbriller eller andre beskyttelsesbriller, når man arbejder med infrarød varme.

Behageligere end dyre vandrestøvler, luksus telte, bløde soveposer - lev som en viking med infrarød varme og forkæl dig selv, på en meget billigere måde. 

shop vores produkter, der benytter infrarød varme på: mmoutdoor.dk