Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Mmoutdoor.dk

Lu-So Aps

Cvr. 42375594

Lovvej 1D, Mogenstrup, 4700 Næstved.

Mail info@mmoutdoor.dk

Betaling

 

På mmoutdoor.dk kan betale med: Dankort/VisaDankort (gebyrfrit), Visa/Visa Electron (gebyrfrit) og Mastercard (gebyrfrit). Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Alle priser oplyses i DKK og inkl. moms. 

 

Leveringsbetingelser

Alle bestillinger sendes med GLS og leveres indenfor 2-3 hverdage. I bestillingsflowet kan du vælge mellem levering til GLS pakkeshop (pris: GRATIS) eller til din hjemmeadresse (pris: 69 DKK). 

Mmoutdoor.dk leverer som udgangspunkt kun varer i Danmark. Kontakt os på info@mmoutdoor.dk, hvis du ønsker levering i udlandet.
 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@mmoutdoor.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Varens stand, når du sender den retur

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde for at det fulde beløb returneres. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen har været brugt inden for de 14 dage, så vil værdien af den vurderes, og beløbet svarende til værdien af den brugte vare vil blive returneret (kun efter særskilt aftale med mmoutdoor.dk)
Ved køb af produkter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Det er derfor altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde varen eller ej.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, Ikke leveringsomkostninger,, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med konto overførsel, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen.


Varen sendes til:
Lu-So Aps
Lovvej 1D, Mogenstrup
4700 Næstved


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Varen sendes til:
 

Lu-So Aps
Lovvej 1D, Mogenstrup
4700 Næstved
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Lu-So Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på www.mmoutdoor.dk er Lu-So ApS


Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger, vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@mmoutdoor.dk  
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@mmoutdoor.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1.01.2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Download den her