Se denne kundeudtalelse om vores Heat Pad:

 
Vi modtog denne anmeldelse fra Susanne H. for lidt tid siden.

Derfor vil jeg anbefale www.mmoutdoor.dk’s heat pad

Efter mere end et årti med smerter og opgivenhed, har jeg endelig fundet en løsning som fjerner mine smerter og får min krop til at føle sig 10 år yngre. Jeg har i mange år gået til fysioterapeut og kiropraktor for at mindske mine smerter, uden held. Jeg var håbløs og jeg havde i løbet af et årti opbygget en mur af opgivenhed og had omkring mine smerter, som gjorde at min mand blev træt af mig og min datter ikke havde lyst til at besøge mig. Kort fortalt, var jeg ikke særlig sjov at være sammen med, fordi det eneste jeg kunne tænke på var mine forbandede smerter.

Det var først da min fysioterapeut en dag fortalte mig “Susanne, du er simpelthen nødt til at ændre din væremåde, du kommer muligvis ud til at have disse smerter resten af dit liv. Vil du gå rundt og surmule resten af dit liv, eller vil du prøve at få det bedste ud af din situation.”.

Jeg gav internettet en chance til og bevægede mig rundt i diverse Facebook grupper og hjemmesider for folk som har de samme problemer som jeg. 

Det var her jeg fandt www.mmoutdoor.dk’s heat pad, som forandrede mit liv. Ja, jeg er godt klar over at det lyder som en løgn, men jeg kan love dig for at efter en uge med mmoutdoor’s heat pad, var jeg en forandret kvinde. Mine smerter var allerede mindsket markant, og jeg var ikke længere en torn i siden på min søde mand og mine veninder.

Min datter kommer tit på besøg og benytter den til at sidde udenfor uden at døje med blærebetændelse, som hun har haft problemer med.

Min mand bruger den også tit når han kommer hjem fra en hård træning og ligesom mig hører han tit noget afslappende, meditativ musik, imens jeg nyder min selvbehandling.

Tak for at have givet mig et nyt syn på livet!

Hos mmoutdoor.dk blev vi nysgerrige og kontaktede Susanne, for at hører hendes historie.

Her er den direkte fra Susanne selv!:

Hvad gør man, når smerter er uomgængelige?

Jeg hedder Susanne og jeg er 56 år ung, dog virker min krop af og til ældre, jeg har været udsat for et par uheldige ulykker, som gør, at jeg dagligt oplever smerter i varierende grad og ikke kan arbejde mere end nogle timer om dagen. Det har ind imellem taget pippet fra mig og været en stor sorg.

Men mine mange år med smerter har også givet mig stor indsigt i mig selv, og jeg kan faktisk godt finde lidt taknemmelighed frem, fordi mine skavanker har hjulpet mig til at forstå nogle vigtige sider ved livet.

Hvis du - som jeg - ofte har ondt, så læs videre og se om mine gode råd også kan hjælpe dig. 

Bliv nysgerrig i stedet for opgivende!

I over et årti var jeg konstant vred og frustreret over mine smerter, jeg lod det gå ud over dem jeg elsker mest. Min søde mand, min datter og mine veninder. Det var først da min fysioterapeut en dag fortalte mig “Susanne, du er simpelthen nødt til at ændre din væremåde, du kommer muligvis ud til at have disse smerter resten af dit liv. Vil du gå rundt og surmule resten af dit liv, eller vil du prøve at få det bedste ud af din situation.”. 

Jeg valgte mulighed nummer to, aldrig i livet vil jeg spilde min tid på at surmule igen. 

Min fysioterapeut rådede mig til at blive nysgerrig, søge på nettet og spørge rundt i diverse grupper for smerteramte - Så det gjorde jeg selvfølgelig.

Det blev begyndelsen til en positiv forandring!

Jeg besluttede også, at jeg ville acceptere situationen, i stedet for at give op på livet - Ja, jeg var så langt ude.

Jeg vidste at jeg skyldte mig selv og min omkreds at prøve at få det bedste ud af livet.

Jeg lærte mig selv at fokusere på hvad jeg kunne i stedet for hvad jeg ikke kunne.

Da varmepuden blev min bedste ven

Jeg havde ind imellem fået infrarød varmebehandling hos min fysioterapeut, og det var behageligt. Jeg fandt ud af, at varme kan give en god smertelindring, da varmen giver en lokal temperaturstigning, øger blodgennemstrømningen til vævet og dermed løsner op for muskelspændingerne. Det bidrager så til at lindre smerten og øge bevægeligheden i muskler, led og sener. Det kan man læse om flere steder på nettet, og da jeg fik tænkt over det, besluttede jeg, at jeg ville ønske mig en varmepude med infrarød varme. Familien bakkede straks op om mig.

Jeg søgte rundt på nettet og fandt frem til at den bedste løsning for mine behov var en varmepude eller en heat pad. Efter en hurtig Google søgning fandt jeg www.mmoutdoor.dk som havde en trådløs heat pad til en spiselig pris. Jeg ville ikke have en med ledning, heldigvis var deres med powerbank i stedet. Det er også meget billigere i strøm, kan jeg hilse og sige.

 

Brug ikke varme til hvad som helt og brug det i små doser

Jeg følger anvisningen og bruger min heat pad i 15-25 minutter. Jeg kan sagtens bruge den 2 eller 3 gange om dagen, men jeg må selvfølgelig ikke sove med den. Da mine smerter kan opstå forskellige steder, er denne heat pad god, fordi jeg f.eks kan spænde den om lænden og sidde eller gå med den. Jeg kan spænde den om knæet eller lade den ligge hen over skulderen. Generelt virker det bedst for mig i hvilende stilling, så jeg bare slapper af og nyder varmen. Nogle gange ligger jeg på den og får varme langs hele ryggen. Jeg sætter stopuret, så jeg ikke falder i søvn. Det er efterhånden blevet en hobby for mig. 

Hvad er det så, der sker?

Simpelt sagt, så hjælper afslapning, og varmen giver afslapning.

Jeg har læst mig til, at den infrarøde varme gennemtrænger min hud, muskler, knogler og organer, så jeg opnår en dybdegående behandling, der er god for blodcirkulationen. Mine celler aktiveres til hurtigere fornyelse og sætter gang i cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelsen i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i kroppen. Jeg oplever at varmen påvirker min smerteopfattelse. Det føles simpelthen ikke så træls, når jeg får varme på. Min fysioterapeut mener, det er en påvirkning af nerver, reflekser og smerteopfattelse.

Jeg laver selvfølgelig også de øvelser som min fysioterapeut har angivet, ved siden af varmepuden.

Når man lever et liv med smerter betyder det mindst 2 timers ekstra ”arbejde” hver dag for at kunne leve godt med det. Det har jeg også lært at acceptere og være taknemmelig for hjælpen, det giver mig.

OBS: En heat pad må ikke bruges ved akutte slag, hævelser, blødninger, kar-hjerteproblemer. Føles puden for varm, så læg et viskestykke imellem puden og huden. Denne heat pad har dog 3 forskellige indstillinger, og jeg behøver ikke dæmpe varmen yderligere.

 

Her bruger vi også min heat pad

Min mand kan godt lide at holde sig aktiv, og træner ofte fitness. Han låner tit varmepuden efter en hård træning for at få det meste ud af træningen og være klar til den næste. 

Min mand er desuden bloddonor, og han låner den, i en halv time før han giver blod. Så er processen langt nemmere, siger han.

Her bør du i stedet bruge kulde

Is er et bedre valg, hvis du får en skade, eksempelvis får en forstuvning eller får et slag eller stød mod dine muskler (fx “trælår”). Desuden kan kulden bruges til at dæmpe led- og muskelsmerter og nedsætte muskelspændinger.


 Se vores heatpad - HER