Varmepuden holder dig varm, til lave energipriser!


Her er løsningen på den trælse tur med familien, hvor man skal sidde og fryse. Med MMoutdoors nye fleksible varmepude er vi stolte af at kunne give dig maksimal komfort i naturen. Varmepuden er ikke skadelig for mænd og giver en behagelig varme, der ikke har betydning for ham.

Med vores heat pad, kan du få en lidt længere outdoor oplevelse, du kan nemlig holde varmen. En ultralet, elektrisk varmepude, du altid kan have med dig på farten. Det er energibesparende og effektivt!

Behageligere end dyre vandrestøvler, luksus telte, bløde soveposer - lev som en viking med infrarød varme og forkæl dig selv, på en meget billigere måde. 

I opbygningen af vores outdoor brand har vi ledt efter et produkt som en sædevarmer der er let at have med på farten. Der både gør det sjovere at være ude i alt slags vejr, men som også kan opfylde vigtige funktioner, og som lindrer, vedligeholder og forebygger skader i kroppen. Det er vigtigt at passe på sig selv og det kan du gøre med vores varmepude ”Heat Pad” fra MMoutdoor.dk.

Vi undgik derfor alt der handlede om opvarmning af varmepuder med stik eller mikroovn og opfandt en lettere og mere komfortabel oplevelse. Derfor giver vi lige det sidste touch til outdoor personen der gerne vil have det ekstra og derfor forkælder vi jer, med vores heat pad der bare skal have en kort opladning. Den afgiver varme gennem et kraftigt batteri, der ikke er besværligt at styre. Det indbygget i varmepuden fra MMoutdoor.dk

Vi har fundet den helt rigtige varmepude, der kan oplades hjemmefra utallige gange, og derfor kan bruges i mange mange år. Varmepuden, kan bruges i alt slags vejr og er derfor smart at have med i alle ture. Nogle af de krav, vi stillede til en ny varmepude var naturligvis det funktionelle:

At vores heat pad varmepude fra MMoutdoor.dk afgiver dyb og behagelig varme. Vi ønskede flere varmeniveauer, så du kan vælge den mest komfortable og så kan den holde varmen i op til 6 timer

At den er praktisk, dvs. vaskbar og nem at rengøre, naturligvis ledningsfri, nem at montere på ryggen/rygsækken. Dette opfylder varmepuden selvfølgelig! Varmepuden er ledningsfri, vaskbar og let at have med - det er den perfekt løsning!

At Heat paden er holdbar, dvs. i gode kvalitets materialer og kan genoplades masser af gange. Dette gør at du kan bruge varmepuden fra MMoutdoor.dk i mange år.

At Varmepuden er fleksibel dvs. både kan monteres rundt om lænd og nyreparti samt bruges som siddepude(vandtæt bund).

Det er lykkedes at få det hele med og lidt til i den funktionelle og smarte Heat Pad til og med til en fornuftig pris! Har du eller en du kender ikke brug for en varmepude, til at elske sin sport lidt mere?

 Eller vi kunne spørge

- hvorfor skulle du bruge en varmepude?

Fordi varmen øger blodgennemstrømningen i det område, der opvarmes. Det giver dig en smertelindrende effekt, fordi dine nerver og reflekser påvirkes. Derfor kan du ved kolde gåture, sætte dig på varmepuden kort og undgå skader, så du kan nyde mange flere gåture i samme kaliber.

Varmepuden opvarmer dit væv og øger smidighed og fleksibilitet - Det er videnskabeligt bevist at være gavnligt for dig når du når op i alderen. Varmepuden er sund og gavnlig for alle. Hos MMoutdoor, tænker vi på dig som kunde og dine oplevelser.

Hvis du ønsker det, kan du også bruge det efter hård træning sammen med f.eks. en massagepistol, som øger din restitution. Varmepuden hjælper med restitution og er optimal for atleten også. Du kan også bruge den, hvis du oplever smerter forskellige steder, til at varme ledene op og give forbedring.

HEAT PAD:

 • Outdoor siddepude, du kan bruge når du vil - Heat paden er brugervenlig
 • Afgiver beroligende, dyb varme, som hjælper dig på mange punkter fysisk
 • Opvarmer muskler og led, der er optimalt for at undgå skader
 • Lindrer muskelsmerter, der holder dig i gang i længere tid
 • Forebygger ischiasproblmer
 • Forebygger blærebetændelse
 • Nyrevarmefunktion, som er sundt for enhver person
 • Transportabel i bæretaske, så den er let at have med overalt
 • Vandafvisende, vejrbestandig, der gør den let at vaske og nem at have med.
 • Vaskbar og nem at rengøre, der gør den holder i lang tid
 • Ultralet, med blødt men robust materiale for du med denne varmepude fra MMoutdoor
 • 3 varmeniveauer og op til 6 timers mobil varme - spar strøm i dag!
 • Trådløs med powerbank, der sparer mere strøm
 • Opladning af mobiltelefon via USB -

Lige nu kan du købe HEAT Pad varmepuden med rabat på vores webshop: MMoutdoor.dk

695,00 DKK  - Vejl. udsalgspris 808,00 DKK

Ofte stillede spørgsmål omkring varmepuden ”heat pad”:

Hvad er fordelene ved at købe heat pad, varmepuden?

 • Energibesparelse og maksimalt komfort for dig
 • Den er også vandtæt og let rengøreligt
 • Hjælper med restituition og skadeforebyggelse

 Hvordan bruger man varmepuden?

 • Du kan selv styre det med tre forskellige varmeniveauer, og så skal man egentligt bare oplade batteriet i ny og næ. Maksimal komfort for dig selv!
 • Holder op til 6 timers batteri og har 3 forskellige funktioner. 

Kan det gøres rent efter en gåtur?

 • Ja sagtens! Den er vandtæt og let rengøreligt!

 Hvor kan jeg købe et varmepuden/heat pad?

 • Du kan købe varmepuden hos MMoutdoor.dk

Fakta om Heat Pad varmepuden:

 • Rygsækstørrelse - Mål: 49 x 29 cm
 • Vægt 400g inkl. Powerbank
 • Et kraftigt lithiumpolymerbatteri med 3 varmeniveauer, der giver op til 6 timers varme.
 • Batteriet kan også bruges som powerbank via USB-udgangen. Batteriets levetid er på mindst 400 opladningscyklusser.

Leveres med:

 1. 1 stk. Outchair Heat Pad
 2. 1 stk. kraftige 10000 mAh 5V lithium polymer powerbank
 3. 1 stk. Opladningskabel
 4. 1 stk. Bæretaske

GØR DIT OUTDOOR LIV LIDT MERE BEHAGELIGT MED EN HEAT PAD FRA MM OUTDOOR

Kundeudtalelse om varmepuden fra MMoutdoor:

 ”Jeg er utroligt glad for min varmepude, som jeg købte lidt før oktober. Jeg er altid komfortabel og varm og det er fedt, som outdoor freak, at vide, man altid kan holde sig varm. Det har været en god investering og så er MMoutdoor også gode til at forklare, hvordan man bruger deres heat pad, som har gjort at vi har sparet penge. Vi kan få varmen på et minut og behøver ikke et varmt bad efter en gåtur. Varmetæppet, kan klart anbefales hos MMoutdoor.dk”

FIND DIN VARMEPUDE LIGE HER