Hvordan sparer du penge på elregning?

 

Et varmt sæde kan hjælpe dig gennem den kolde vinter. 

Glem alt om HH, Fjaelraven, dyre rygsække/ryksække og luksus outdoor-grej, her har vi løsningen. 

Man må tænke i alternativer i år, så man ikke bliver flået for penge til energi, men alligevel kan holde varmen og hygge sig inden døre.

Det er heldigvis ingen sag at komme gennem en kold sæson, når man har en af Mmoutdoors sæder som hjælp! 

Vi har to skønne modeller, som du kan vælge imellem

MMoutdoor tilbyder en model med fast ryg- populært kaldet jagtstolen, samt en model vi kalder stadionsædet. Det sæde blev oprindeligt udviklet til fodboldfans, men er meget anvendeligt til meget andet: Stole, elscooter, kørestol, bil, havemøbler, bænke og i en energi-sparevinter naturligvis også på sofaen.

En billig måde at komme varmt gennem en kold tid, hvor elforbruget er steget markant. 

Ikke blot et godt produkt, men også en fantastisk investering. Et multifunktionelt produkt, som kan bruges i utallige situationer. 

Uanset hvilken model du vælger, sparer du voldsomt meget ift. at skrue op for varmen i hele huset. Den lille effektive powerbank varmer sæde og ryg behageligt op. Du kan vælge 3 forskellige indstillinger og har så varme i 6-8 timer. Udover at spare på varmen i huset så kan folk med rygproblemer få dejlig lindring.

Varmesædet er udviklet i høj kvalitet, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Med varmesædet får du en kombination af varme og komfort.  

Det er en god ide at være hurtig…

Vi ved ikke hvor længe vi kan holde prisen på det niveau, du ser lige nu. Ligesom med brændsel, el og gas kan vi blive tvunget til at hæve priserne. Så køb nu til den gode pris, og glæd dig over, I ikke skal fryse selvom varmen i huset bliver sat ned på 18-19 grader. Derudover oplever vi stor efterspørgsel på netop dette produkt.

SÅDAN GØR DU

Skynd dig ind og bestil vinterens varme-løsning på HER

MMoutdoor.dk så sender vi omgående din nye bedste ven til dig. 

Der medfølger powerbank med usb stik og oplader.

Hurra – nu kan I hygge jer i varmen uden at få en stor regning!

Kundeudtagelse om varmesædet fra MMoutdoor

“Varmesædet er et helt igennem fantastisk produkt. Jeg investerede i varmesædet på grund af de stigende elpriser og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg bruger det faktisk hele tiden, da jeg transporterer varmen med mig rundt til fodbold, i bilen og når jeg sidder i haven. En investering der i hvert fald har givet et mere positivt afkast end aktiemarkedet de sidste år!

Produktet er nemt og bruge og er utrolig komfortabelt at sidde på. Siden er nem at navigere rundt i og jeg fik min vare dagen efter. Jeg vil kan kun give varmesædet mine “varmeste” anbefalinger”.

Ofte spillede spørgsmål:

Hvad er fordelene ved at købe varmesæder?

  • Øget komfort
  • Spar på elforbruget
  • 6 timers batteritid
  • Hurtig opladning
  • Transportabel varme
  • En god investering

Hvordan bruger man varmesædet?

- Man lader powerbanken op via et usb-stik og herefter kobles den sammen med stolehynderne, hvorefter du trykker “tænd”. Herefter har du 6-8 timers justerbar varme.

Hvad medfølger i købet?

  • Powerband
  • USB-stik
  • Oplader
  • Varmesæde

Hvor kan jeg købe varmesæde med varme?

- Du kan købe varmesædet hos MMoutdoor.dk