Stolehynder, Sådan her sparer du mange penge på elregningen!


Stolehynder med transportabel varme, der redder dig gennem vinteren. Perfekt til en kølig sommeraften på terrassen eller enhver anden situation, hvor du har brug for ekstra varme samt komfort. Stolehynderne bliver din nye bedste ven gennem en kold vinter. Med stolehynderne slipper du for at sidde og fryse udendørs eller indendørs.

Stolehynden er produceret med et øje for komfort i kombinationen med at den giver dig varme og behag.

Få en stolehynde med indbygget varme og slip for kulde og ubehag i enhver tænkelig situation. 

Glem alt om HH, Fjaelraven, dyre rygsække/ryksække og luksus outdoor-grej, her har vi løsningen. 

Stolehynderne var egentlig tiltænkt kølige sommeraftner, men nu har det fået en helt særlig opgave! Med de stigende energipriser vil de fleste danskere gerne skrue ned for varmen inden døre i vinter. Det er der også stor økonomisk fornuft i. Med stolehynder fra MMotdoor kan du trygt skrue ned for varmen og bruge stolehynden som erstatning. Stolehynderne kan sagtens være et supplement til de stigende energipriser. 

MMoutdoor sørger for at tage hånd om alle de kuldeskære i takt med at man kan spare på elforbruget. En sand win-win situation. 

Vi ved det lyder lidt overvældende

Men lad os forklare…

Hvorfor varme hele huset op, når man blot kan nøjes med at gøre stole og sofaer varme? Du kan sagtens skrue ned for varmen, hvis du har varme i sæde og ryg i din stol eller sofa. De smarte stolehynder opvarmes ved hjælp af en powerbank og kan indstilles til 3 forskellige varme niveauer. En opladnig koster ikke mange ører og varer i mindst 6 timer. 

Det er ikke kun private kunder, der storroser vores stolehynder. Vi har oplevet stor efterspørgsel fra B2B kunder der bruger stolehynderne frem for varmelamper pga. de stigende energipriser. Nogle bruger dem også i sammenspil med varmelamper, hvilket giver en stor kundetilfredshed. Det betyder blandt andet for cafeer, at de kan starte deres forårs og sommersæson tidligere med udendørs servering samtidig med de sparer på elforbruget. 

Det er nok en god ide at skynde sig…

Vi har stadig en del på lager, men så snart det bliver koldt, ved vi, at ordrerne vælter ind. Udover stolehynder har vi tæpper, sæder og heatpads, du kan vælge imellem. Vi prøver at holde priserne på samme niveau, men kan desværre ikke love det holder pga. den høje efterspørgsel efter produkterne. Derudover går vi også ind for vores produkters høje kvalitet. Hos os går kvalitet og pris hånd i hånd.

Ikke blot et godt produkt, men også en fantastisk investering!

 

SÅDAN GØR DU

Skynd dig ind og bestil vinterens varme-løsning på. BESTIL DEN HER

MMoutdoor.dk så sender vi omgående din nye bedste ven til dig.

Der medfølger powerbank med usb-stik og oplader. 

Hurra – nu kan I hygge jer i varmen uden at få en stor regning!

 

Kundeudtagelse om stolehynder fra MMoutdoor:

Stolehynderne fra MMoutdoor er helt igennem fantastiske særligt her i vinterperioden, men faktisk også til en aften på terrassen, hvor man har brug for ekstra varme. Jeg bruger stolehynderne ved spisebordet og i min udestue. Med stolehynderne kan jeg spare på elforbruget og øge komforten. Powerbanken er genial og billig at oplade. Derudover varer en opladning i helt op til 6 timer. Jeg kan klart anbefale stolehynderne fra MMoutdoor.”

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelene ved at købe stolehynder?

  • Øget komfort
  • Spar på elforbruget
  • 6 timers batteritid
  • Hurtig opladning
  • Transportabel varme

Hvordan bruger man stolehynderne?

- Man lader powerbanken op via et usb-stik og herefter kobles den sammen med stolehynderne, hvorefter du trykker “tænd”. Herefter har du 6 timers justerbar varme.

Hvad medfølger i købet?

  • Powerband
  • USB-stik
  • Stolehynde
  • Oplader

Hvor kan jeg købe stolehynder med varme?

- Du kan købe de fantastiske stolehynder hos MMoutdoor.dk