Nyhed! Let transportabelt varmetæppe, der er perfekt til hundeejeren.

Nyhed: transportabelt varmetæppe til hunde

Outchair dogwarmer er ‘outchairs’ seneste opfindelse - Et termotæppe til din hund.

Behageligere end dyre vandrestøvler, luksus telte, bløde soveposer - lev som en viking med infrarød varme og forkæl dig selv, på en meget billigere måde. 

Tæppet er designet, så hun den ikke fryser og har det ubehageligt, samtidig kan den redde dig får sygdomme, der koster hos dyrelægen.

Et meget fleksibelt varmetæppe, der giver varme gennem infrarøde varmetråde, som er energibesparende, behagelige - ydermere leverer de en sund varme til din hund.

Varmetæppet til din hund vejer utroligt lidt og er meget let at have med på gåturen og derfor den perfekte ven, når din hund bliver kold. Hundetæppet kan bruge overalt, på farten, i parken eller derhjemme, hvis der bliver sparet på energien.

Tæppet bruger ikke meget strøm og er derfor også et billigt alternativ, som din hund vil elske dig for at forkæle den med.

Hundetæppet er lavet og udviklet i holdbare, højkvalitets materialer (100% polyester).

  • Den indeholder isolerede kabler, der inde i tæppet fører til to varmeelementer, som gør det meget energibespareligt sammentidig med at det yder maksimal komfort, for hunden.

I den ene kant af varmetæppet, kan du finde den isolerede pose, der indeholder det energibesparende batteri samt styrekontakten.

Her er de maksimalt beskyttet, så din hund ikke vil være i stand til at "gnave" i disse komponenter, hvilket giver ekstra sikkerhed, for dig som hundeejer. Derudover er der hele tre forskellige varmeindstillinger, der kan indstilles via en kontrolafbryder, som du har adgang til, så din hund har det rart.

Hundetæppet når sin behagelige og lune varme på mindre end et minut, det er derfor rigtigt godt at have, som en hurtig varmeløsning til din hund. Du bruger ikke meget strøm på at varme det op og det kan hurtigt slukkes ingen - en økonomisk fordel når det gælder energipriserne. Afhængigt af det varmeniveau du vælger til din hunds komfortable varmetæppe fra MMoutdoor.dk kan det give mellem fire og seks timers varme på bare en enkelt opladning. Varmen fra tæppet er sund for din hund og kan stærke dens kardiovaskulære system da det er infrarød der bruger varmeteknologi, som udsendes opad. Derfor er tæppet fra MMoutdoor.dk den sunde og energibesparende løsning for din hund!

Hundetæppet når sin driftstemperatur på mindre end et minut. Og afhængigt af det valgte varmeniveau, kan det give mellem fire og seks timers varme på en opladning. Selve varmen er sund, da den bruger infrarød teknologi, som udsendes opad.

Bunden af det opvarmede termotæppe til din hund er vandtæt og dermed modstandsdygtig over for enhver form for fugt. Meget praktisk især, hvis man tager termotæppet fra MMoutdoor, med på tur og der er fugt på jorden. Dette kan tæppet sagtens klare.

Enhver Dogwarmer fra MMoutdoor er let og praktisk. De er nemme at rulle sammen og nemme at opbevare, som er ideelt for hundeejeren der vil opvarme sin hund.

Kundeudtalelse om hundetæppe fra MMoutdoor:

”Jeg er utroligt glad for mit hundetæppe, som jeg købte lidt før oktober. Min hund er altid komfortabel og varm og det er fedt, som hundeejer, at vide. Det har været en god investering og så er MMoutdoor også gode til at forklare, hvordan man bruger hundetæppet, som har gjort at vi har sparet penge. Vores hund kan få varmen på et minut og behøver ikke et varmt bad. Termotæppet til hunde, kan klart anbefales hos MMoutdoor.dk”

Ofte stillede spørgsmål omkring tæppet:

Hvad er fordelene ved at købe et hundetæppe?

  • Energibesparelse og maksimalt komfort for din hund
  • Det er også vandtæt og let rengøreligt

 Hvordan bruger man et hundetæppe?

  • Du kan selv styre det med tre forskellige varmeniveauer, og så skal man egentligt bare oplade batteriet i ny og næ. Maksimal komfort for din hund!

 Kan det gøres rent efter en gåtur?

  • Ja sagtens! Det er vandtæt og let rengøreligt!

 Hvor kan jeg købe et termo-/hundetæppe til min hund?

  • Du kan købe hundetæppet hos MMoutdoor.dk

 Så hvis du som hundeejer, gerne vil give din hund et lidt federe liv, er dette termotæppe fra MMoutdoor.dk den perfekte løsning. Sammentidig med din hund bliver gladere, kan du også vinke farvel til noget af varmeregningen. Det er win-win.

Køb den nu på MMoutdoor.dk og få en glad hund allerede inden 1-4 dage med vores levering.