Sådan sparer du penge og holder varmen!


Varmepuder, varmesæder, varmehynder, varmetæpper, varmejakker, vi har det hele til alle aldre. Hos MMoutdoor, har vi outdoor udstyr med varme i, så du ikke skal fryse når du er ude til aktiviteter.

Vi deler ud af varmen til alle, der har behov for det, med vores nyudviklede produkter, der øger maksimal komfort. Alle outdoor, varmeprodukterne er med infrarød varme, der er behagelidt og sundt for din krop.

Alle ønsker den komfort en fleksibel varmekilde kan give.

Behageligere end dyre vandrestøvler, luksus telte, bløde soveposer - lev som en viking med infrarød varme og forkæl dig selv, på en meget billigere måde. 

Vores primære målgruppe er outdoor-folket, men faktisk er vores produkter velegnede til alle, der ønsker at skrue lidt op for varmen, lige der hvor det giver mest mening, dvs. tæt på kroppen. Det er vores spidskompetence! Vi har en masse forskellige varmeprodukter om du er spejder, outdoor elsker eller noget tredje, har vi helt sikkert noget for dig! Vores outdoor varmeprodukter er unikke og helt specielle i den form, at komforten følger med prisen.

Den ældre befolkningsgruppe skal nyde godt af vores varmeprodukter. Når vi bliver ældre, sidder mange af os danskere stille i længere tid. Mindre bevægelse betyder lavere kropstemperatur - vi kommer let til at fryse. Det kræver energi at varme kroppen op igen og den energi har ældre mennesker naturligvis ikke. Derfor er vores varmeprodukter egnet godt til ældre mennesker også. Med varmeprodukterne, kan du holde din energi og holde varmen - smart ikke? Og så er produkterne også energibesparende.

Her er nogle er MMoutdoor.dk’s bud på produkter du som ældre, kan have gavn af.

Lad os præsentere jer for nogle af vores populære varmeprodukter:

Varmepuden - denne siddepude/termopude har varme i sæde og ryg og er populær som bl.a. stadionsæde, hvor man tit kan fryse. Nu kan du holde varmen mens du ser fodbold, med vores varmepude fra mmoutdoor. Den er fleksibel og nem at transportere, så der er heller ikke bøvl med at transpotere den rundt. Varmepuden er skøn i kørestolen, varmepuden er god på stadion, varmepuden på bænken og varmepuden er god i stolen på terrassen. Nu kan man også bestille varmepuden med navnetryk.

Læs mere om varmepuden og se priser HER 

Varmesædet med rygstøtte - den er også populært kaldet jagtstolen, og er også velegnet til de ældre, der f.eks. gerne tager en tur som passager i en ladcykel. Varmesædet er også til folk der gerne vil med på tur, og samtidig holde varmen. Hos MMoutdoor.dk, har vi optimatiseret varmesædet.

Læs mere om varmesædet med rygstøtte og se priser HER 

Stolehynden med indbygget varme, som giver dig varme med infrarød varme. Stolehynden er optimal for havestole, som en hynde der forlænger opholdet udendørs, da man ikke begynder at fryse. Stolehynden er også tiltænkt campingstole, så du kan sidde ude et par timer ekstra når det bliver mørkt og nyde ferien. For ældre personer, kan stolehynden, give varme, så man kan sidde længere tid udenfor og have en dejlig stund på terrassen, med dejlig varme og fuld komfort. Stolehynden fra MMoutdoor.dk er optimalt for livsnyderen, der elsker tiden ved det udendørs spisebord eller på campingferien

Læs mere om stolehylden og se priser HER 

Varmetæppet  er et lækkert, komfortabelt og let tilgængeligt tæppe, der giver behagelig og sund varme, til din hund. Varmetæppet bliver opvarmet af et batteri, der ikke er tilgængeligt for hunden, som har infrarød varme, der beroliger din hund og hjælper på sygdom og skadeforebyggelse. Din hund kan med varmetæppet undgå at blive kold og stiv af at ligge i bilen i timevis. Med de 3 forskellige temperaturer kan det dog også være dejligt for en af de ældre at svøbe det om sig.

Læs mere om varmetæppet og se priser HER

Varmejakken er vinterens guldfund. Varmejakken fra MMoutdoor.dk har indbygget infrarøde tråde, som med et enkelt klik, kan varme dig op. Vil man sikre sig varme på både mave og ryg med vores varmejakke, har vi skønne varmejakker til både kvinder og mænd, hvor varmen breder sig behageligt indenfor 1 minut efter et tryk på en knap. Varmen er sund og behagelig og lindrer smerter og forebygger evt. skader.

Læs mere om varmejakke og se priser på Herre Jakke HER

Vil man som plejecenter gerne købe et større kvantum så skriv til os med jeres ønsker, og vi lover at vende hurtigt tilbage med et godt tilbud.

GØR DIT OUTDOOR LIV LIDT MERE BEHAGELIGT MED EN HEAT PAD FRA MM OUTDOOR

Kundeudtalelse om varmepuden fra MMoutdoor:  

”Jeg er utroligt glad for min varmepude, som jeg købte lidt før oktober. Jeg er altid komfortabel og varm og det er fedt, som outdoor freak, at vide, man altid kan holde sig varm. Det har været en god investering og så er MMoutdoor også gode til at forklare, hvordan man bruger deres heat pad, som har gjort at vi har sparet penge. Vi kan få varmen på et minut og behøver ikke et varmt bad efter en gåtur. Varmetæppet, kan klart anbefales hos MMoutdoor.dk”

Ofte stillede spørgsmål omkring varmepuden ”heat pad”:

Hvad er fordelene ved at købe heat pad, varmepuden?

 • Energibesparelse og maksimalt komfort for dig
 • Den er også vandtæt og let rengøreligt
 • Hjælper med restituition og skadeforebyggelse

Hvordan bruger man varmepuden?

 • Du kan selv styre det med tre forskellige varmeniveauer, og så skal man egentligt bare oplade batteriet i ny og næ. Maksimal komfort for dig selv!
 • Holder op til 6 timers batteri og har 3 forskellige funktioner.

Kan det gøres rent efter en gåtur?

 • Ja sagtens! Den er vandtæt og let rengøreligt!

Hvor kan jeg købe et varmepuden/heat pad?

 • Du kan købe varmepuden hos MMoutdoor.dk

 Kundeudtalelse om hundetæppe fra MMoutdoor:

 ”Jeg er utroligt glad for mit hundetæppe, som jeg købte lidt før oktober. Min hund er altid komfortabel og varm og det er fedt, som hundeejer, at vide. Det har været en god investering og så er MMoutdoor også gode til at forklare, hvordan man bruger hundetæppet, som har gjort at vi har sparet penge. Vores hund kan få varmen på et minut og behøver ikke et varmt bad. Termotæppet til hunde, kan klart anbefales hos MMoutdoor.dk”

Ofte stillede spørgsmål omkring tæppet:

Hvad er fordelene ved at købe et hundetæppe?

 • Energibesparelse og maksimalt komfort for din hund
 • Det er også vandtæt og let rengøreligt 

Hvordan bruger man et hundetæppe?

 • Du kan selv styre det med tre forskellige varmeniveauer, og så skal man egentligt bare oplade batteriet i ny og næ. Maksimal komfort for din hund! 

Kan det gøres rent efter en gåtur?

 • Ja sagtens! Det er vandtæt og let rengøreligt!

Hvor kan jeg købe et termo-/hundetæppe til min hund?

 • Du kan købe hundetæppet hos MMoutdoor.dk

Så hvis du som hundeejer, gerne vil give din hund et lidt federe liv, er dette termotæppe fra MMoutdoor.dk den perfekte løsning. Sammentidig med din hund bliver gladere, kan du også vinke farvel til noget af varmeregningen. Det er win-win.