Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv

Vil du gerne have at dine gæster bliver længere? Vil du gerne have at dine gæster køber mere?

For at få de gladeste kunder, bliver du også nødt til at være et skridt foran dine konkurrenter. Du bliver nødt til at tilbyde noget der får dine kunder til at tage det aktive valg at gå ind på din cafe, fremfor konkurrenten lige ved siden af.

Så hvad kan du gøre for at sikre at kunden kommer ind på din cafe fremfor konkurrenten der altid virker til at have flere kunder end dig?

Læs svaret herunder…

 

Efter en lang vinter i isolation er dine kunder for alvor blevet mindet om hvor godt det føles at have friheden til at tage på cafe med vennerne, kæresten eller en man holder kær.

Danskerne elsker en behagelig café oplevelse, ja faktisk er danskerne så vilde med det at vi har opfundet vores eget ord for det: hygge…

Dine kunder vil naturligvis sidde udenfor, men de vil ikke fryse…

Nu tænker du sikkert på den standard terrassevarmer som alle cafeer inklusiv din bruger…

Det har også været en solid løsning for at skabe den mest behagelige og hyggelige oplevelse hos kunderne i årevis, men hvis kunderne skal vælge ligepræcis DIN café fremfor konkurrenten, så bliver du nødt til at tilbyde dem noget ekstra. Plus i disse tider med elpriser højere end mount everest, er det vigtigt at håndtere elomkostningerne med omhu. Derfor kan du med dette produkt skære dine el-omkostninger over med et huk!

I stedet for at bruge terressevarmere der æder dit overskud væk og skaber klimadebatter hos dine kunder, er vi kommet frem til et mere bæredygtigt og energivenligt produkt som sikre en dejlig og behagelig café oplevelse, der for dine kunder til at blive længere og vælger din café som deres go-to mad-oplevelse.

Da vi opfandt dette produkt tænkte vi på 6 kriterier som produktet skulle opfylde…

  1. Produktet skal øge tallet på din bundlinje med det samme

 

  1. Dine gæster skal kunne holde varmen i op til 5 timer

 

  1. Produktet skal være ledningsfrit

 

  1. Produktet skal være til at betale

 

  1. Det skal være nemt for alle at bruge produktet

 

  1. Dit logo eller navn skal flashes på produktet

Nu har du efterhånden fået en tilstrækkelig introduktion til produktet, så lad mig løfte sløret…

Trådløse varmesæder… Med USB stik til mobilladning.

Vi har fundet frem til disse 2 modeller indenfor stolesæder med indbygget, behagelig varme. De er nemme at transportere, nemme at tørre af. De er naturligvis udført i robuste materialer, og der er 3 forskellige indstillinger for valg af temperatur.

Dine kunders varme smil breder sig allerede.

Dette produkt er lavet til café ejere der gerne vil give deres kunder lidt ekstra, men vil også være et perfekt produkt til et vådt og koldt stadium.

Kontakt os for tilbud på henholdsvis 10, 20, 30 eller flere varmende stolesæder eller hynder og forkæl dit publikum så de bliver lidt længere.

--

Se stolesæde modellen
med varme i sæde og ryg + navn/logo - HER

Se stolehynde modellen
med varme i både ben, sæde og ryg - HER

FAQ

Hvor kan varmestolen købes?

- Den behagelige varmestol kan købes hos mmoutdoor.dk

Hvad kan varmestolen bruges til?

  • Mmoutdoor.dk’s varmestol er lavet til café ejere der gerne vil give deres kunder en bedste oplevelse end konkurrenten, men stolen er også perfekt til et vådt og koldt stadium eller udendørs sportsaktiviteter da stolen er nem at transportere og tørre af.

Hvad er fordelene ved at købe mmoutdoor.dk’s varmestol?

  • Mmoutdoor.dk’s varmestol er et energivenlig og bæredygtigt alternativ til den forældede terrassevarmer der bruges af de fleste caféer i dag. Med varmestolen spare du markant på bundlinjen og giver dine kunder en varm og behagelig oplevelse der får dem til at blive siddende. Med USB stik til telefon og computer sikre du også at dine gæster vælger lige præcis DIN café næste gang de er ude med vennerne.

Hvad medfølger i købet?

  • Du modtager en trådløs varmestol, der kan holde dine kunder varme op til 5 timer ad gangen. Stolen indeholder også et USB stik, så dine gæster ikke bliver tidspresset af telefonen.