Skru ned for varmen uden at fryse

Oprettet d.

Skru ned for varmen uden at fryse

Skru ned for varmen uden at fryse

 

Hvordan kan man både holde varmen OG skrue ned for den?

Det er faktisk helt enkelt.

Det handler ikke om at hele dit hus skal energirenoveres.

Det handler heller ikke om, at du skal gå i uld fra inderst til yderst.

Det handler bare om, at du vælger at få varmen lige der, hvor du behøver den.

 

 

El- gas- og oliepriser er løbet helt løbsk.

Det har givet mange danskere chokerende høje regninger.

Fra 1. Januar 2021 til 1-. Januar 2022 er stigningen på el alene på 148%!

Det er med andre ord bydende nødvendigt at finde andre løsninger.

Uanset om du varmer dit hus op med varmepumper, gas eller olie er der virkelig mange penge at spare, hvis du gør det rigtige.

 

Det handler om at få varmen helt tæt på din krop

Hvis du føler dig varm, der hvor du sidder, behøver luften omkring dig ikke være ligeså varm. Det er egentlig ganske logisk: Sørg for at din stol er varm.

Hos MMoutdoor har vi længe vidst at vores produkter er fantastiske til alt udendørsliv. Men de vilde prissigninger i indendørs opvarmning gjorde, at vi tog nogle produkter med inden døre. Det betød en revolutionerende forskel.

 

En varmepude eller en siddehynde giver dig al den varme,
du kan ønske dig.

Forbruget af el til vores produkter er vel at mærke en brøkdel af den pris, du må betale for at varme hele stuen eller huset op til godt 20 grader.
Vores trådløse siddepuder og –hynder varmer lige der, hvor du har mest brug for det. Med en indbygget powerbank indstiller du temperaturen med et enkelt tryk på en knap. Du kan vælge mellem 3 forskellige temperaturer og føle præcis den varme og det velbehag, du trænger til. En opladning holder op til 6 timer afhængigt at varmegraden. Det tager kun et minut at opnå varmen. Når du alligevel skal ud og handle, ordne madlavning eller andet, som driver dig op af stolen, så kan du oplade din powerbank imens. Så er den klar til en hyggelig aften i lænestolen eller sofaen.

 

Har du råd til at undvære et selvopvarmende underlag?

Vi ved ikke, hvor længe priserne vil stige, men med en lille investering i en siddepude eller stolehynde med indbygget behagelig varme, er du sikret i flere år.

Du kan desuden glæde dig over at kunne sidde ude på kølige aftner. Og så kan du samtidig glæde dig til at bruge den på campingtur, i sejlbåden, i kørestolen, på havebænken – lige hvor du vil.

 

Skynd dig at bestille din billige opvarmning

Der er ingen tid at spilde. Jo før du investerer i en eller flere af disse selvvarmende puder/hynder, jo før kan du glæde dig over at spare penge.

Lige nu har vi tilbud på flere af vores populære produkter, Nogle endda et pænt stykke over vejledende udsalgspris.

 

MMoutdoor går gerne indendørs i en god sags tjeneste.

Lad velværet sprede sig. Se vores produktkatalog igennem og bestil til hele familien. Gå sammen med andre i familien eller med naboerne- jo flere I køber, jo mere rabat får I

 

Se hele udvalget under produkter på vores hjemmeside

MMoutdoor.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar