Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv

Oprettet d.

Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv
Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv
Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv
Et unikt tilbud til det udendørs cafe-liv

Hvad er det, der kan få dine gæster til at blive lidt længere, smile lidt mere og være generøse i deres bestillinger?
Samme produkt kan desuden sikre dig mod at skulle oplade folks telefoner i alle ledige stikkontakter, så hvad mon vi taler om?
Læs  svaret herunder…

 

Free at last!
Efter en sejlivet vinter længes alle efter at udelivet kan begynde. Vi vil færdes i det fri, slikke sol, når den er der og bare mærke de øgede frihedsgrader ved at være udendørs. Det er som om vi har været låst inde i to år. Vi vil UD!

 

Ingen gider fryse, men alle vil gerne sidde ude
For at gøre det behageligt for vores gæster at sidde ude har mange ofret terrassevarmere, men det er ikke et populært produkt rent bæredygtighedsmæssigt.
For at være med fremme har vi i stedet fundet frem til spritnyt tilbud til vores medlemmer. Vi vil sikre, at vores gæster kan holde varmen i op til 5 timer. Det skal være ledningsfrit, og det skal være til at betale. Det skal være nemt, og vi skal have flashet logo eller navn.

 

Trådløse varmesæder
Vi har fundet frem til disse 2 modeller indenfor stolesæder med indbygget, behagelig varme. De er nemme at transportere,  nemme at tørre af. De er naturligvis udført i robuste materialer, og der er 3 forskellige indstillinger for valg af temperatur.
For lige at være en tand sejere er der indbygget USB stick, så gæsten kan oplade sin smartphone samtidig!

 

Varme smil breder sig
Nu vil gæsternes velbehag holde sig. De skal have en omgang mere. Ingen behøver gå hjem tidligt fordi, det er blevet koldt.
Du har stadig din kurv med fleecetæpper, som er gratis til rådighed, og det er selvfølgelig op til dig om folk skal smide en 20’er for at låne sædet, eller om det f.eks. skal være til alle spisende gæster. Dit mersalg vil hurtigt tjene investeringen hjem, og dine gæster vil gå glade fra ethvert besøg.

 

Kontakt os for tilbud på henholdsvis 10, 20, 30 eller flere varmende stolesæder eller hynder og forkæl dit publikum så de bliver lidt længere.

 

Se stolesæde modellen
med varme i sæde og ryg + navn/logo ……….HER

 

Se stolehynde modellen
med varme i både ben, sæde og ryg…………… HER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar